söndag 12 maj 2013

En karl för sin hatt, eller?

Jag fick de fina svart-grå tonade pappren från K-Design i mitt senaste DTkit och eftersom det är notslingor som går över det ena så letade jag reda på ett av fotografierna från när Andreas Lundstedt kom och sjöng med niorna, och min Felix, i musikklassen 2011. 
Vid ett tillfälle drog han fram en pall och sa att han borde ha en hatt som rekvisita. In på scen springer Felix med sin hatt. Detta var självklart uppgjort i förväg, men lite kul.  Jag satt lite för långt bak i salen, så därför är inte fotot det bästa. Men det bevarar ju minnet och det tycker jag är den största anledningen med scrapbooking. Att bevara minnen!


Jag har använt båda sidorna av Lets play - dance och den fina kanten mot texten har jag stansat ut med en "on the edge"die från Timpan. Under fotot har jag en dubbel fotomatta i svart och vitt cardstock. De färgglada pilarna, Adventure -EchoPark, passade så bra in i färgen med gitarrer och annat på fotot så de fick vara med de åxå.

Titeln är foam Thickers och inom parantesen står det Felix med OA- playful, ett fint runt alfabet.
Uppe i hörnet sitter tre små vimplar, som är genomskinliga bubble caps. Det finns många fina former och de lyfter färgen i pappret under jättefint.  Här har jag använt en spillbit av mönsterpappret jag använt. Se, visst är det läckert. Som 3Dlack, fast utan allt kladd och torkande.. :)
Min handstil är skit numer och jag kommer nog inte fortsätta skriva för hand på mina layouter, för det är inte roligt.
 
Jag hoppas ni haft en härlig helg.
Välkommen tillbaka här i mogon, för hela nästa vecka är en temavecka igen... Spännande!

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Jättesnyggt!! Vilket kul minne, och visst är väl fotot riktigt bra!

Ulrika sa...

Jättesnyggt!! Vilket kul minne, och visst är väl fotot riktigt bra!