måndag 27 maj 2013

Måndag!

En härlig solig måndag, idag hoppas vi att vi får sista leveransen med saker till sommartävlingen. Så fort det kommer och vi hinner titta i lådorna så kommer vi att släppa upp sommartävlingen. Det kommer att vara olika storlekar på kiten, ett stort kit för 349Kr och ett litet för 199Kr. Sedan kan man välja olika tillverkare eller stil på kiten. Om man köper stora kitet får man vara med på alla 14 deltävlingar, köper man lilla får man välja vilka 7 tävlingar man vill vara med i. De första 7 deltävlingarna släpps 1/6 och den sista 7 deltävlingarna släpps vid midsommar.

Nu på torsdag så har vi butiken öppen fram till kl 16.00, sedan åker vi till Saladamm så på fredag är det ingen leverans av de beställningar som sker efter kl 16 på tordag. Och nästa vecka packar vi ner butiken på onsdag den 5/6 för att flytta den till Saladamm. Ni som vill komma förbi innan vi stänger här i Järfälla, ring och kolla vilka dagar och kvällar som funkar.

Nu under sommaren tar vi paus med veckanskiss och återupptar den i september igen.

Det är nu klart att vi ska till Stockholm Scrap and Pearl eventet i Annexet i Mars och vi hoppas att vi får träffa dig där tillsammans med alla andra på den enorma träff. Anmälning och info hittar du här. 


Vill även uppmuntra er som står och velar om ni ska gå någon kurs på Creative Moments. Vänta inte för länge utan anmäl er. Just nu har vi för få anmälningar så vi vet inte om vi kommer kunna genomföra någon kurs utom Åsas kurser som har tillräcklig många anmälda. Vi har tidigare sagt att betalning ska vara inne den 31 maj men det behöver inte vara hugget i sten. Och om ni har betalat in pengar så får ni dem så klart tillbaka ifall det blir inställt. Har ni frågor så maila till creativemoments @ scrap-perra.se (utan mellanrum) eller ring till oss. Information om kurserna hittar du här.

Ha en bra måndag och vecka!

Inga kommentarer: