måndag 20 maj 2013

Måndag.

Nu är det mycket på gång, vi håller på att packar och förbereder flytten av både alla privata saker och av butiken. Den 6/6 kommer vi att flytta butiken till Sala, vi börjar ihoppackningen den 5/6 och vi räknar med att få upp den under den helgen. Perioden mellan  10/6 och den 14/6 kommer vi att plocka ordrar varannan dag, då vi bor kvar i Järfälla men har butiken i Sala. Jag hoppas ni har förståelse för det under den tiden!
För er som bor i Sala i omnejd så är det Saladamm som vi flyttar till. Vilken dag som vi kommer att ha öppet har v inte bestämt ännu, men det kommer att vara öppet en dag i veckan som vi har haft nu, 12-16 och 18-21. Det beror lite på vilka dagar ungarna har aktiviteter på kvällarna så förmodligen blir det inte bestämt förrän till hösten. Mer info kommer senare.

Imorgon tisdag är det även lite senare leverans då vi ska åka till Sala för att få nyckeln till nya huset.

Nu till nuet och Järfälla. Idag kommer vi att släppa upp nyheter i webshopen, vi fick en stor leverans med massa roligt och fint. Så håll koll under dagen! Det är massor av fina papper från MME, Echo Park, Glitz och Authentique Paper. Sedan är det massor av härliga stämplar från Technique Tuesday och påfyllning av en del saker.

Vi väntar som galningar på Projekt Life där vi har en gedigen lista på förbeställningar och som kommer att distribueras ut så fort vi får leveransen. Har vi tur så kommer den till oss på fredag annars är det i början av nästa vecka.

Denna vecka kommer vi även släppa försäljning av tävlingskiten, vi hojtar till när det är dags.

Nu ska vi göra iordning barnen till skolan och sedan börjar arbetsveckan.

Inga kommentarer: