måndag 30 september 2013

Veckans skiss v40

Äntligen ny veckans skiss...ledsen att det är lite sent men vi jobbade i helgen och vi ägnade morgonen åt att få iväg Project life beställningar med de varor vi fick hem sent fredag så därför kommer detta lite sent.

Ett antal härliga bidrag i bloggen förra veckan och dessutom ett antal på mailen. Och jag tänkte visa ett av dem som kom på mailen, denna är från Ann-Sofie. Tack alla för era bidrag.
Denna skiss har Åsa skapat och då det är fortfarande september så blir det den sista möjligheten att vara med på utlottning för september månad.Så jag hoppas att ni försöker knipa en biljett.
Du gör som vanligt, hittar inspiration, det är ok att vrida och vända så länge det syns att ni har utgått från skissen. Det behöver inte vara ett foto utan även motiv är ok så kort eller kanske något altrat fungerar. Du bloggar som vanligt i din blogg och länkar in i Inlinkz nedan och då har du chansen att få vara utvald nästa vecka och är med i möjlighet att få ett hemligt paket utlottningen nästa vecka. Har du ingen blogg, maila ditt bidrag till miakl @ scrap-perra.se (utan mellanrum) så är du med ändå.

Ha en underbar vecka!

Inga kommentarer: