måndag 23 september 2013

Måndag igen...

konstigt att det ska dyka upp en måndag varje vecka!!! Och denna måndag är en måndag efter en pysselträff. I helgen var vi till Enköping och hade butiken på plats när Enköpingspyssel hade sin övernattningsträff. Nästan 50 damer och jag!!! Jag och MiaKL hade det trevligt.

Tack Annelie, Ulrica och Johanna som bjöd in oss till träffen och tack alla människor vi träffade på plats. Och MiaKL fick lite tid att pyssla och en del av resultatet kommer ni att se i bloggen här.

Lite bilder från helgen, först över ena halvan av pysselsalen.
 Här ser ni delar av butiken uppsatt...
 Och här ser ni lite mer....
Den här veckan blir intensiv även den. Idag packar vi upp butiken och ska försöka hinna plocka de ordrar som kom i helgen. Vi ska försöka få upp nyheter som kom förra veckan i webshoppen och sedan på fredag är det dags igen att packa ihop och då är vi på väg till Stockholm och ska vara med på Stockholm City Scrap. Hoppas att vi syns där!!!!! Det finns platser lediga så det går bra att anmäla sig till pysselträffen, kontakta arrangörerna i sådant fall här.

I övrigt så väntar vi på leverans av Gelli Art Gel Printing Plate - vi får se om det finns denna vecka eller nästa vecka. Och vi väntar även besked om att vi kan få vår leverans av Project Life.... inget är ju som väntans tider eller vad säger man???

Ha en härlig måndag!

Inga kommentarer: