måndag 2 september 2013

Måndag igen...

och det är MiaKL som skriver informationen idag. Perra är på väg tillbaka till Järfälla för att lämna tillbaka nycklarna till lokalen vi var i helgen och lite material till Therese då hennes kursverksamhet drar igång denna vecka. Hoppas att ni har spanat in hennes kursprogram för september. Och om det är någon kurs ni vill se framöver är det bara att kontakta oss så ska vi kolla om vi kan planera in dem.

Och vi måste ju passa på att tacka alla som kom i helgen, vi hade det jättekul. Och Åsas kurser var väldigt populära och uppskattade. Vi kommer att planera i flera kurser tillsammans med Åsa så det är bara att vänta på nya datum. Vi planerar även in en träff i december, vi återkommer om plats och datum för den träffen.

Idag så ska vi packa upp butiken i helgen så det medför att det kan bli lite fördröjt med leveranser. De ordrar som kom i helgen har vi försökt plocka men då vi har sålt en del och det inte uppdaterat i webshop så finns det lite diffar.

Detta medför även att vi ska återigen försöka fylla på lite olika produkter och vi ska kolla status på vår Project Life förbeställning.

I övrigt denna vecka så ska vi lägga till massa nyheter i webshoppen, vi har fått en hel del nya papper, bland annat kit från Simple Stories, 2 nya serier från Bo Bunny och 3 nya serier från Glitz Design.

Vi har även tagit in lite nya produkter såsom Mica Fragments från Stampendous. Vi ska skapa lite produkter med dessa och visa upp så att ni kan se vad allt man kan göra med dem.
Vi har även fått hem Dyan Reaveleys nya ink pad - se denna video för att se vad du kan göra med den. Den lilla creative journal har också kommit.

Detta är bara ett axplock av vad som har kommit så jag ska nog sluta blogga och istället börja jobba med att få upp gobitarna i webshoppen. 

Lite senare idag kommer Veckans skiss igång och ni får möjlighet att skapa igen. 

Inga kommentarer: