måndag 14 januari 2013

Veckans skiss v3

Var det en tuff skiss eller en svår vecka, då det inte var så många bidrag inne? Kanske inte så mycket ledig tid nu när jobb och skola kom igång igen. Jag vet att jag hade en jobbig vecka och barnen var helt slut av att börja i skolan igen. Men ett bidrag från Pysselkatten kan jag visa här i bloggen i varje fall. Tack för ditt bidrag.
Ny vecka och där med en ny skiss, denna gång en skiss av mig som jag kom på när jag flög hem från Finland i fredags. Planet var försenat så jag kladdade lite på flygplatsen. Har inte skapat efter skissen själv ännu, ska försöka göra det i veckan. 

Lycka till och blogga som vanligt och klipp in din länk i Inlinkz nedan. Har du ingen blogg så maila till oss så har du chans att bli uppvisad här i bloggen nästa vecka och i slutet av månaden har du samlat ihop chanser till en vinst.
 Loading InLinkz ...

3 kommentarer:

Christel sa...

Hej! Jag försöker för första gången länka till min scrapblogg här, men lyckas inte, får inte upp den möjligheten, bara välja en bild från min dator och det är väl inte så jag ska göra? Hälsningar Christel

Stephi sa...

vilken fin skiss Mia. Då jag såg den tänkte jag på dig då du tittar ut från flygplanet och ser morgonsolen.

Mia KL sa...

Oj vad trist att du hade problem Christel. Kopierade du och klistrade in din länk till ditt inlägg i din blogg? Ledsen att jag inte har kommit med svar tidigare, varit lite under isen pga förkylning.