lördag 5 januari 2013

Hej! :)

Det är jag som är PyssligaSara, och det här är mitt första inlägg som DT hos Scrap-Perra. Jag tar ödmjukt över efter Camilla, som inspirerar mig mycket. Tack! :)

På lördagar framöver kommer jag att visa er min version av Mixed Media. Jag skapar mest Art Journals, men det händer att jag blandar in Mixed Media på canvaser och kort också. Jag har scrappat sedan december 2007, och i februari 2012 fick jag upp ögonen för Mixed Media. Det är så enormt roligt att kladda med färg, och jag hoppas att jag kan dela med mig av den glädjen till er. :) Då kör vi!

Nu när ett nytt år precis börjat, så brukar jag köpa mig en ny kalender. Det är skönt att ha en helt tom kalender framför sig, man vet inte vad som väntar... vad den ska fyllas med.


Det finns massor av kalendrar ute i butikerna, och min favorit är där man kan göra sin egna fram- och baksida.

Och detta är vad jag tänkte visa er idag.


I botten är det en bit vit cardstock. Jag började med att måla cirklar, med blå akrylfärg, genom en mask. Sen målade jag rosa cirklar för hand, med fingret, i olika storlekar.


Därefter tog jag gul och grön akrylfärg och blandade slarvigt med lite gesso och målade där den vita cardstocken fortfarande syntes.

Jag klippte ut årtalet från pappret som satt som framsida (från butiken), och limmade fast med mod podge. 


Svart och vitt får verkligen andra färger att komma fram. Jag mistade svart mist över en bokstavsmask, även här lite slarvigt.... jag vill sällan ha perfekta avtryck på mina alster. 

Jag gillar även att "skita ner" mina alster lite (skapa struktur), så då brukar jag klottra med en svart penna och stämpla lite slarvigt med olika stämplar.


För att få till den där sista lilla touchen så duttar jag gesso genom en Prima mask, samt stämplar vita ringar med en tom toapappersrulle.


Så här blev min fram- och baksida på kalendern. Visst blev det en härlig färgklick? :) Nu kommer jag bli glad varje gång jag tar upp min kalender för att planera in något roligt (och även ibland, något tråkigt vardagligt...).

Önskar er alla en God Fortsättning!

Tack Mia o Perra för förtroendet. :)

5 kommentarer:

Hanna-Marie sa...

men vad kul!! grattis sara, det händer mycket för dig nu :-D

Camilla sa...

Lämnar med varm hand över till dig Sara!

LillBlomman sa...

Åh vad roligt Sara! Grattis till dig och Perras också ;) Kramar!

Sara sa...


Tack! :) Det värmer.

Kram

Stephi sa...

grattis