söndag 13 januari 2013

Måndag!

(Sorry, råkade släppa denna lite tidigt...)
Förra veckan gick åt till att plocka ifatt alla ordrar som kom in under julledigheten. Tack alla för era beställningar! Denna vecka blir det fokus på nyheter och påfyllning!

Tyvärr hade vi inte möjlighet att åka på CHA-mässan i USA denna gång, men vi har försökt hålla koll på alla nyheter som släpps på CHA-mässan. Vi har beställt massor med roliga nyheter och de kommer att komma in till oss under våren. Vi har beställt hem från alla möjliga favoritmärken och det är så kul att det kommer nya saker hela tiden. Vi kommer att hålla er uppdaterade med vilka nyheter som är på väg här på  måndagar.  Och som jag har skrivit tidigare, är något speciellt ni tycker att vi ABSOLUT måste ta in, så bara att ta kontakt med er.

Nu i veckan kommer en leverans med mestadels påfyllning av produkter och då bla Simple Stories Snap produkter! Vet att det är väldigt många som väntar på att det ska fyllas på. Även Dyan Reaveneys Art Journal bok och Rangers embossingpistol fylls på. Sedan får vi hem en drös med olika Washitejp.

Jag hoppas att ni har spanat in de lite mer alla hjärtansdag från MME, Authentique och Pink Paislee. Vi väntar på att få från Crate Paper och Basic Grey så de borde kommer in inom kort. Vi har återväckt Alla HjärtansDag gruppen i shoppen så de blir lättare att hitta.

Jag hoppas att ni finner vår blogg inspirerande och förra veckan lyfte vi fram olika distressprodukter! Vi kommer att fortsätta med lite olika tema under våren!

Ha nu en strålande måndag!!
Perra

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag bara älskar simple stories! Vilka nya kollektioner kommer ni ta in? jag vill gärna ha hela kollektionen av urban traveler. Jag är även intresserad av deras nya leather albums!! :) Dom ser så fina ut, vill ha en liten rosa och svart. En stor svart osv :) Man vill ju nästan ha en i varje färg. Hahah XD /Norrlänningen Svara gärna till min mail: t_werty@hotmail.com

Mia KL sa...

Hej, har svarat på mailen till dig. Urban Traveler har vi beställt, ska kolla upp albumen.