söndag 13 januari 2013

Distress stain- igen!

Även jag fick distress stains på mitt bord, om än bildligt talat.. :)  Till skillnad från Mia som gör så underbara ArtJournaling sidor så är jag aningens mer försiktig i mitt bruk av färgkladd.
Fast jag måste erkänna att det blir allt oftare något färgstänk på mina layouter, så vem vet? Om ett halvår kanske jag är helt fast i mixedmedia träsket, jag med.. 

Min layout är riktigt Clean & Simple idag. Ett enkelt rosa cardstock i botten. Därpå smackade jag till med min rosa Distress Stain - Worn Lipstick, för att få de där härliga splascharna...
Samma färgflaska har jag dragit lite försiktigt längs kanterna, för att få till en ram, typ.

 
Under fotona ligger tre remsor, den understa är punchinella. Det finns i butiken, även om det inte finns på webben. Det begia pappret med massor av text heter "Solitude" och det Rosa högst upp heter "Punch vintage". Knapparna och HelloKitty bilderna är från mina egna gömmor.
(Bilderna och titeln är faktiskt från en bit tapet, som Bianca har i sitt rum..) Fotografierna är tagna i en Hello Kitty butik i Tallin - utan blixt för personalen var så sur. Vi fick inte fota alls... ;)
I den stora knappen sitter det ett par bitar av rosa-röd twine.

Inga kommentarer: