torsdag 24 januari 2013

Romantiskt till AllahjärtansdagSnart är det Allahjärtansdag med romantik och kärlek vibrerande i luften. hos Scrap-Perra hittar du allt du behöver för att göra ett personligt kort eller alster till någon speciell. Det är ju lika trevligt att ge bort en egengjord gåva som att få en.

Jag har gjort en tavla med sex olika rum att krypa in i o njuta. "Ramen" kommer från 7Gypsies, de levererar alltid matareal och produkter med oändliga möjligheter. För en tid sedan visade duktiga Mia KL sin variant av en ram. Hon valde att ha foton i sin, kika in HÄR.

Pappren jag använt kommer från Maja Designs kollektion "Vintage Summer Basics" en inte helt ny pappersserie men en serie som får mig på mycket gott humör. Alla pappren är "chalkade" med Gesso och stämplade på för att få mera liv i pappren. Jag har använt massor av olika stämplar till detta bland annat flera av Tim Holtz och Prima.I de första rummet står en liten, liten provdocka som runt midjan fått en "kristall" från Prima på sig. Lilla dragkedjan kommer från Prima lika så alla halvpärlor jag använt. Den stora trådrullen har jag målat vit och virat ett grovt snöre runt. Rosetten sitter i öljettet och spegeln är från mina egna gömmor.Vandrar man in i rum nummer två hittar man strax en skön fåtölj. Någon har njutit så mycket att denne har glömt kvar sina skor... ;) Ovanför fåtöljen hänger en "kristallkrona" vill man ha en lika dan hittar men den HÄR. Lilla stjärnan i trä fick också plats.Nu är vi i rumm tre. En fin stensil har hjälp mig med mönstret på väggen för att få srtuktur använde jag Texture Paste från Daler-Rowney burken finns i två storlekar. Psst man blir lätt beroende så en stor burk är att rekomendera. ;) Kag "smetade" ut pastan med fingrarna och sen drog jag en kam över för en roligare effekt. (Eller kanske mindre rolig, fingrarnas mönster var roligare hihi.) Lilla fjärillen är också en stensil som jag målat i med Big Pitt Pen. pennorna finns att köpa en och en men tro mig ett "pack" är att föredra.I fjärde rummet flyger de två fjärilar, de är rub-ons två pennspetsar och en tag från min blus hittar du också här. Framför tagen en liten träfågel och bakom skymtar ostduk.Här har någon sett på film, tror jag. Femte rummet pryds av en liten bit filmstipes, en kanin från sonens gömmor och en docka som sett bättre dagar. Lilla burken har jag fyllt med salt. Texten under kaninen vill sprida ett klokt budskap...Aha! I sista  rummet har tiden stannat, skönt! Här stannar jag med en guldkrona på huvet. För vem vill inte vara kung för en dag!?Mellan rummen slingrar sig massor av härliga blommor och blad. Lilla pappersbården fann jag längst ner på ett av mönstrpappren, gratis dekoration! Pärlbandet och spetsen tyckte jag ropade att de ville vara med.

Kram DT-Marie


4 kommentarer:

Stephi sa...

väldigt vackert och så mycket att se på..å där gillar jag!

Linda sa...

Så vackert!! Nu blev jag iaf inspirerad ♥
~Linda~

Linda sa...

Så vackert!! Nu blev jag iaf inspirerad ♥
~Linda~

Marita vs snojbi sa...

Wow Sååå himlans fint och så mycket att kika på

Kraaaaaam