tisdag 1 januari 2013

Månadsutmaning, Januari

Gott Nytt År!


Jag hoppas att ni hade det lugnt igår och att det inte inträffade några större missöden.
Mycket god mat brukar det ju bli. Och en hel del godis, förstås. 

Ny månad, nytt år och här kommer en ny utmaning.

Det är ganska sällan som vi scrappare faktiskt scrappar om oss själva. Det blir mest barn, djur och saker. Därför tänkte jag att vi skulle inleda året med en layout om just dig själv.
En så kallad BoM. (Boken om Mig). Eftersom det är nytt år och ny tideräkning (enligt mayakalendern iallafall :) ) så tänkte jag dessutom att du skulle få se till dina egna positiva egenskaper. Utgå ifrån ditt namn! Varje bokstav i ditt förnamn ska vara första bokstaven i en egenskap/kunskap du har.
Tex. A = Artig, Arbetssam, Attraktiv, Anständig, Ansvarstagande, Aktiv..  Många bra ord finns det att ta fasta på. Det viktiga är att du hittar dem som du tycker passar in på just dig, som du kan stå för!

Summerat blir det en utmaning med enbart layouter denna gången.
Minst ett foto på dig själv.
Ditt namn som Titel, och varje enskild bokstav i ditt namn ska skrivas ut som en positiv egenskap.

Bidragen ska vara nygjorda och för denna tävling och inte kombineras med andra tävlingar eller utmaningar. Vinnaren får ett presentkort i butiken på 150 kr, och det kommer även finnas ett utlottningspris bland övriga tävlande.

Ladda upp ditt alster i forumet, under tråden Januaris utmaning (du behöver vara registrerad medlem och inloggad) senast den 31/1 -13 23:59. Du får gärna lägga upp ditt alster i din egen blogg då du laddat upp i forumet, och länka då till http://www.scrap-perra.se
Lycka till och ha det så roligt!

Inga kommentarer: