torsdag 15 november 2012

Vikarierar för Marie...

då hon har en paus i ett par veckor. Jag tänkte fortsätta med jultema med att visa ett par kort som jag gjorde under vår husvagnssemester i somras så jag har lite dåligt koll på vad vi har kvar. Men det jag ville visa är att det går alldeles utmärkt att göra julkort även på "gamla" papper - jag vet!! Det är en chockartad ide men jag lovar, ni dör inte :O

Här har jag använt röda toner från Jovial serien från Basic Grey. Målat med Distress Markers och Tombow blandat på akvarell papper och stansat ut det med en spellbinder och även den svarta i en större storlek.
Röda blommor som var vita från början men blivit röda med hjälp av Glimmer Glam och de fick lite vit gesso på sig. Jag var dock lite för snabb så färgen hade inte riktigt torkat innan jag hade på gesson. Magnolia die i form av swirl och Prima dekoration.
En annan magnolia die och bokstäverna kommer från My Little Shoebox.
Här är också papper från Jovial från Basic Grey men i turkosa/gröna toner. Ganska enkelt kort med doilies, lite rhinestones, band och en enkel blomma. Stämpeln (som är privat) är målad med tombow.
Lite närbild.
Imorgon kommer ni få se mig igen och då kommer jag visa hur jag har lekt med lite olika Ranger produkter såsom tag, embossing folder, distress stain etc etc. Hoppas att du spanar in det då.

1 kommentar:

Åsa aká Scraphorse sa...

Åhhhh vad fina julkort!!

Och du är proffs på att färglägga med distress/tombows!

Kram, Åsa