måndag 12 november 2012

Måndag!

Idag blir det uppackning av butiken! Vi var i Uppsala i helgen och tackar alla som besökte oss där!!
Nu har vi mässledigt ett tag, vilket känns både skönt men tråkigt! Det är så roligt att få träffa er scrappare, men det lite mycket jobb med att allt packade och uppackande!

Vi kommer att fortsätta med vår jätte inventering för att få allt att stämma i webshopen!
Vi kommer att få hem en leverans från USA med lite nyheter men mest med påfyllning, förhoppningsvis denna vecka eller veckan därpå, det är lite längre leveranstider nu inför jul. Och en av nyheterna är Distress Stain i 12 nya f'ärger!!!

Jag vill också passa på att tipsa om kurserna som vi arrangerar i Upplands-Väsby. Det är underbara Therese som är kurs ledare och genom för väldig många kurser kolla in kursdatumen här. Det har kommit sena avhopp i några kurser så tveka inte att kolla med Therese även om det är kurser denna vecka.

Nu börjar vi planera vårens träffar och mässor har du någon mässa/träff du skulle vilja att vi åker på hör av dig till perra@scrap-perra.se. Vi håller också på att planera upp julerbjudande för er i webshopen mer info kommer senare!!
Appropå julen så har Klarna (betalningssätt) en julkampanj där man handlar nu men betalar i feburari! Den är igång i webshoppen så det är bara att välja det alternativet vid betalningen.

Nu ska jag ut och styrketräna med att plocka upp butiken!! Bra med morgongympa!

Ha en strålande vecka!
Perra

Inga kommentarer: