måndag 26 november 2012

Måndag!

Nu är det en härlig gråtrist måndag igen! När kommer snön? Vi har kämpat på att få lite julstämning hos Scrap-Perra men vi hoppas på att vädergudarna hjälper till lite!!

Vi har fått in lite nyheter som kommer upp i webshopen under dagen tex serien Farm girl från October Afternoon, vi har också fyllt på med både nya och gamla Spellbinders.

Vi har också fått in de nya Distress Stain de ligger redan upp i webshopen. Så nu finns det totalt 52 olika färger!!! Hur många har du?


Vi har också fått hem massor av små rosor, prästkragar, löv och cherry blooms, en del finns i webshoppen redan men några nya blomsorter kräver fotografering... jobbar på så fort vi kan.

Denna vecka kommer vi på fredag lunch att packa ihop butiken inför vår träff på lördag! Några platser kvar så om du inte är anmäld så hör av dig.

Vill även passa på att ge lite "reklam" till vår Adventskalender. Igår så släppte vi första luckan och det är en tävling som pågår till söndag kväll. All info finns i forumet här.
Och för att fira lite advent så kommer vi ha erbjudande som räcker en vecka och denna vecka är det på Spellbinders. Så Spellbinders som kostar 225 kr i normalpris kostar denna vecka 199 kr. Rabatten kommer vara avdragen i webshoppen  - finns under kategorin Adventskalender!! Även om vi har fyltl på så vänta inte för länge med att beställa just din favorit.

Lite nyheter kring kurserna som Therese håller i Upplands Väsby.Nu närmar sig advent och första datumet med Julmys den 12/12 blev snabbt fullbokad och därför lägger vi in ytterligare ett datum med denna kurs. Det nyinsatta Julmys datumet blir den 10/12 och du är välkommen att anmäla dig!
Vi har också lagt in en helt ny kurs: Shabby chic jul Lo 2, 2012. En grupp har redan hunnit gå den, extra datum för denna kurs är Torsdag 6/12!
Shabby chic jul Lo 2, 2012 är en kurs där vi jobbar med ett färdig designat kit som innehåller allt material du behöver till din scrapbook sida. Vill du göra ett uppslag finns det möjlighet att köpa med dig hem ett färdig designat kit till sida 2.
Det finns just nu även några få platser kvar för att komma och göra julkort på dessa datum: 29/11, 3/12 och 5/12.
Anmälan skickas som vanligt till: therese@scrap-perra.se.


Vi har också lite förberedelse inför lördagen som vi kämpar på med!!
Ha nu en underbar vecka !!
Perra

Inga kommentarer: