tisdag 4 september 2012

Veckans skiss V.36

Ledsen för lite sent inlägg om veckans skiss...då dottern var sjuk igår så försvann detta helt ur Perras huvud... Så nu får jag lägga upp den istället.Vi fick några härliga bidrag på förra veckans skiss från Åsa (bland annat ett på mailen, vi måste visa upp dem på något sätt, kanske ska lägga in dem i forumet, vad tycker ni?)

Här kommer ett bidrag från Cilian och mer om henne hittar du här. Tack för ditt härliga bidrag.

Och en ny veckans skiss ska ni så klart få, denna vecka är den ritad av Dilorf.
Lägg en kommentar och länka till ditt bidrag i din blogg, om du inte har en blogg så maila till oss. Ange då om det är OK att vi lägger upp dem i forumet. Vi väljer ut ett bidrag som vi visar i bloggen veckan därpå och i slutet av månaden så har du en lott per bidrag till en liten vinst.

Och då förra veckan var sista måndagen i augusti är det ju dags att välja ut en vinnare. Och för augusti så utser vi Serafin till vinnare!! Grattis! Maila oss en adress så ska du få ett litet paket på posten.

Och missa nu inte Åsas inlägg här nedan om hur hon har lekt med en mask från Prima!

3 kommentarer:

Tettiz sa...

Åh, vilket läckert kort!! :) Härlig skiss också - får se vad som hinns med denna veckan, det är MYCKET roliga tävlingar nu... ;)

Marie-Louise sa...

Hej! Ok...gör jag rätt nu? Har gjort ett kort efter denna fina skiss :-) Länk till inlägget http://supermillis.blogspot.se/2012/09/alva-3-ar.html

Kram Millis

Ulrika sa...

Härlig skiss, Maritha!
Här finns min färgglada tolkning av skissen:
http://hemmahosulrika.blogspot.se/2012/09/denna-veckas-skiss-hos-scrap-perra.html