onsdag 19 september 2012

Layouter till barnen....

God förmiddag!! Blev ni oroliga för att jag inte skulle blogga idag?!! Nej då, här är jag :) Allt har bara blivit lite försenat i mitt liv, men nu är jag på banan igen ;-)

Idag tänkte jag visa en layout jag gjort till Charlies album. Jag försöker göra en layout till barnen lite då och då, jag tror inte de vill ha miljoner sidor då de flyttar hemifrån. Men jag tror på att göra någon sida då och då eftersom lite anekdoter eller fotografier är roligt att ha.

Jag gör barnens egna sidor i lettersize (dvs 8,5x11 tum) och skär ner vanliga 12x12-cardstock till rätt storlek. Anledningen till att jag gör sidorna i den storleken är att albumen är kortare och därför lättare att förvara i en vanlig bokhylla, vilket jag tror killarna kommer uppskatta då de är äldre ;-)

Dagens sida är om Charlie vid 18 månader, jag har skrivit direkt på fotografiet - vilket var något jag gjorde mycket för många år sedan. Nu kände jag att det var dags igen! Och eftersom det är en barnsida så har jag valt att använda de fantastiskt fina papprena från serien "Little Boy Blue" från Crate Paper! Härliga färger och därmed så användbara!!

Läckra bokstäver

Tags är så användbart! Därför är arket med tags mm så läckert och skoj!

Här är andra halvan av tagen samt en av mina absoluta favoritmister, den vita från Studio Calico

Ha en fantastisk onsdag!!
/Helene - webmosterhelene

Material:
Papper: Bazzill Kraft (cardstock), Crate Paper "Little Boy Blue - James" (blå), Crate Paper "Little Boy Blue - Edward" (röd), Crate Paper "Little Boy Blue - Franklin"(blåröd), Crate Paper "Little Boy Blue - cutouts" (tags)
Bokstäver: American Crafts
Färg: Studio Calico "Mr Huey's Opaque White" (vit mist)
Dekorationer: Prima SIIC (bling), svart kakservett

3 kommentarer:

Nickan73a sa...

Superfin! Kanon för man glömmer så fort hur det var. Vad har du använt dig av för penna att skriva på fotot med?

Scrap-Perra sa...

Vet inte vad Helene har använt men kan säga att den vita signo-pennan fungerar att skriva på foton med. Finns även i svart och röd färg.

webmosterhelene sa...

Förlåt för lite sent svar, det är en vit Uniball Signo som jag har använt mig av :-)