måndag 3 september 2012

Måndag!

Då var det måndag igen! I helgen hade vi Scrap-Perras träff, vilket var en helt underbar dag!
Det var ca 40 pysslare på plats, och jag vill tacka dem ännu en gång för att ni förgyllde min dag!! En till träff kommer att vara innan jul, vi återkommer med datum!

Idag håller jag på att bygga upp butiken hemma igen, dock så har jag min dotter hemma (sjuk) så det kommer att ta ett tag!

Vi hoppas på att få en leverans från Pentaloo denna vecka och alldeles nyss kom det en från Maya Road! Vi kommer att försöka få upp så mycket nyheter som möjligt så fort som möjligt! Ni har väl inte missat K-designs härliga papper som vi fick upp i helgen. Spana in dem, de var populära i helgen på pysselträffen! Har inte hunnit justera saldo men ska göra det vid tillfälle.

I övrigt, hösten har kommit och därmed är det dags för månadstävlingar igen. Spana in Camillas tävling som finns i forumet

Om två veckor hittar ni oss på Enköpings pysselträff och om 4 veckor på Stockholm City Scrap, där vi får sällskap av 3 andra butiker. Kom och pyssla eller bara för att handla! Därefter är det på Karlstad mässan och senare i oktober återkommer vi till Göteborgsmässan. Och i november är det dags för Uppsala mässan. Hoppas att vi syns på dessa ställen. Vill ni göra förbeställningar går det alldeles utmärkt. Och om det är något speciellt ni vill att vi ska ta hem det till er, tänk på att kontakta oss ca 2 veckor för en mässa så kan vi försöka beställa hem det till dig.

Och denna vecka kommer ni få se massa alster och inspiration hur man kan leka med masker och stenciler. DT-gänget kommer att ha det som fokus i sina inlägg denna vecka. Vi har ju fått en hel del nya masker från Crafters workshop och Prima. Vi har även fått från Studio Calico även om de tog slut i princip i helgen (ska fyllas på igen) och nu några från Maya Road också. Under september kommer vi även få nya från Dylusions. Så spana in dem i shoppen!

Inga kommentarer: