fredag 14 september 2012

Dags att leka med 7 Dots Studio...

jag har ju förmånen (eller det svåra dilemmat ibland) att jag kan ju gå ut i garaget och välja fritt vilka papper jag ska använda. Så denna gång hade jag skrivit ut detta kort på vår kära dotter som börjar bli tandlös och ville skapa något till det. Så när jag gick där omkring så fastnade jag för dessa härliga färgglada och murriga papper från 7 Dots Studio Domestic Goodess.

I botten hittar du Ah, Whatever och jag har bara förstärkt alla de olika färgerna med att ha på ett antal olika mister från Tattered Angels (syns knappt på bilden) och "stämplat" med en toarulle med guld Dabbersfärg samt lite svart gesso. Jag har med en gammal prima tegelväggs-stämpel stämplat med brun stazon. Jag har även med hjälp av ett kreditkort gjort svarta streck med svart gesso.Papprerna under fotot är dels 7 Dots Studio Womens Talk och Bo Bunnys Double Dot Chocolate Vintage. Dessa två bitar har jag mistat med vanligt vatten och knöglat ihop dem och sedan slätat ut dem lite grann. Sedan har jag haft på lite olika färger på kanterna,antingen chalk, distress ink pad eller likande.

Här ser ni lite mer i närbild guld, svart och brun stazon. Ni kan även ana lite ostduk som jag har färgat brun med Tattered Angels mist. Titeln "Tandlös" är skrivna med nyligen inkomna bokstäver från Tim Holtz och de har fått ett lager clear rock candy crackle paint. Spetsen är egentligen vit men har blivit färgad guld med hjälp av Dabbern från Ranger.  Längst ner hittar du en klocka som är dekoration från Maya Road, först färgad brunare med hjälp av Ingvild Bolmes dynor och sedan ett lager clear rock candy crackle paint. Blommorna är blandat privat och gamla prima blommor.

Här ser ni lite mer blommor som är blandat privat och den större är en gammal primablomma som jag hittade i min gömma. Småbiljetterna kommer från Maya Road och fått lite extra brun färg på sig. Nyckeln på är från en Prima förpackning från tidigare. Kuvertet som är från Maya Road som har lite dold journaling har fått lite mer färg genom att jag har duttat på svart gesso med hjälp av en stencil från Dylusions. Några av rutorna fick även lite guld färg på sig. Fjärilen kommer från Kaisercraft.
Tack för titten och hoppas att du har hittat lite inspiration!
Idag kommer vi att packa ihop butiken och förflytta den till Enköping, hoppas att vi syns där i helgen.


Inga kommentarer: