söndag 23 september 2012

Ett grattiskort i annan vikning.

Vi var igårkväll på 160 års fest. Det var frun i huset som häromdagen fyllde 70år. De firade 50 årig bröllopsdag  igår och de har bott i samma hus i 40 år. :)  En lite annan vikning blev det och jag utgick ifrån ett grönt Cardstock i en fyrkant. Denna är 20*20 cm vilket ger ett färdigt kort på 10cm .


Jag har använt kalasfina pappren från October Afternoons serie Cakewalk. Längst fram har en chipboardstjärna blivit klädd med Confetti-pappret. Jag limmade först och klippte till pappret efteråt. Jag har även chalkat kanterna och slipat dem med D-stress tool. På stjärnan har jag hängt en droppe - Velvet trinket - i en bit twine i rosa/brunt. Under stjärnan sitter en halv kakservett.
Det rutiga pappret heter Gift wrap och det som är fullt med stjärnor är baksidan av det gröna, Confetti.
Grattis är skrivet med OA playtime och namnet (Karin) med Thickers. Blommorna är från Petaloo.


Fullt uppvikt ser kortet ut såhär: Då ser man åxå att kakservetten blir hel igen, för den andra sidan är klistrad på insidan, fortfarande under stjärnan!  


Kortet blev uppskattat där det satt i sin blomma när det levererades. Och vi fick både trerätters middag och kaffe med tårta. Inte alls illa.. :)  Jag hoppas att ni haft en trevlig helg! 

3 kommentarer:

Emma sa...

HILMA läckert kort! ;)

Angelica sa...

Superläcker vikning!!!
Och ett jättefint kort... :)

Ywonne sa...

Frän vikning och snyggt kort,
förstår att det uppskattades.