tisdag 12 april 2011

Tackgåva

3 Bugs in a Rug är ett för mig nytt märke, tror inte att jag skapat med dessa papper förut. Men när jag fick några i mitt senaste DT-kit så blev jag glatt överraskad av de vackra färgerna och den härliga strukturen på papperna. Jag har använt pappret Pretty Bird ur serien April Showers till att klä en liten ask och göra ett matchande kort till. Setet tänker jag ha att ge till någon som liten tack-gåva :) Till April Showers-serien hör de söta klistermärkena, som jag riktigt frossat i och dekorerat runt alla kanterna på asken. Ett fick plats på kortet också. På ovansidan har jag dekorerat med Primablommor och en gardenia i vackert orange. De små plastblommorna kommer från serien Botanical. Primablommorna i papper heter Paloma, Sparkling, och går i rosa och gult - perfekt till papperna jag använt!


Kortet är dekorerat med en kakservett, en vacker ram (som snart kommer upp i butiken), en Primablomma från samma serie som ovan samt blingpärlor i rosa och gult.



Ha en härlig scrapvecka! Tyvärr kan jag inte komma på träffen på lördag, men jag hoppas att alla ni som är där har det riktigt, riktigt roligt!!


/Helena

3 kommentarer:

Ziro sa...

Otroligt vacker ask ock kort! Härligt glad färg på pappret!

La Vikinga sa...

Vad läckra saker du gjort - gillar både formen på kortets stora deko samt de jättestora blommorna på asken!

La Vikinga

Mia KL sa...

Åhhh vad snyggt du hade gjort.
Känner inte alls igen färgerna trots att jag vet vilka papper du har använt. SNyggt.