söndag 3 april 2011

En 4 åring..

Det är svårt när man har en hel massa bilder som gärna vill vara med och slåss om utrymmet på en och samma layout. Här fick jag fotografierna från Biancas 4årsdag i handen och tyckte att BasicGreys nya pappersserie "Life of the party" passade så bra in..  Alla de färdiga texterna kommer från samma papper. Det finns många fler uttryck för fler tillfällen! Även det blå och det randiga papperet kommer från samma serie, som inte är upplagd i shoppen riktigt än. De gula fotomattorna är från JBS AtomicSoup. Lite rosor från prima. 

Jag fick en av de härliga kapsylerna som Mia pratade om tidigare i veckan. Jag valde att banka lite på min med hammaren och göra kanterna lite oskarpa. I mitten klistrade jag fast en cirkel av en bit reunion och runt den en kantremsa från ett SassaFrassLass papper. De är så fint skurna och mönstrade så de går bra att använda till det mesta. För att få den att följa kanten så sprayade jag den med vatten först. Pompombanden finns i flera färger. 
Ser ni de där små små bokstäverna? De är verkligen jättesmå och så otroligt söta. De kommer från KaiserCraft och har inte heller kommit in i shoppen än. För att ni ska få en känsla av hur små de faktiskt är så  har jag fotat kartan med en liten tändsticksask. De är alldeles charmerande små! 
Det andra alfabetet jag använde här kommer även de från kaiserCraft och är ungefär lika stora som de andra tinyalpha's är.

Jag hoppas att ni haft en trevlig helg och att er söndag blir solig.
Maritha ~ Dilorf

3 kommentarer:

TesaB sa...

Åhhhh, vilken HÄRLIG!!!! Fina detaljer och mysiga foton!!! Kapsylen blev verkligen hur läcker som helst!

Morfen sa...

Vilken fantastiskt fin layout du har gjort!! Gillar hela upplägget och allt med den. Kram!

Mia KL sa...

Smart sätt att använda kasylen. Gillar din LO jättemycket, visst är det svårt när man har massor av kort man vill använda.