fredag 1 april 2011

Echo Park paper - Little girl - Vår lille solstråle

Det är inte så ofta mina layouter är fyllda med blommor, men när jag först sätter i gång med blommor är jag "all in" och det det senaste halvåret har det ju kommit hur många snygga Prima blommor som helst. Jag har bland annat använt dessa Primablommor Symphony Blend - Cappella Blue, Petunia - Rondo, Sugar Blooms - Madeleine, Arco Iris - Madeleine, och Petunia - Chopin.


Echo Park papers Little girl är en jättesöt serie med massa härliga starka färger. På den här layouten har jag använt pappret Chloe Crowns, det rosa pappret som ligger bakom wellpappen. Journalingrutan är också Echo Park paper - Little girl - Journaling Card,  ett papper där den ena sidan har över 20 journalingrutor att klippa ut. Några stickers från Little Girl - Element Stickers finns också med, fågeln och texten uppe till höger. Inte ovanligt har jag använt vit cardstock som bas.

Glitz design har många härliga små bokstäver, har har jag använt Teeny Alpha - Apple Green Block
bokstäverna. Den gula thickersen heter Lullaby- Sunflower

Ha en trevlig helg hälsar Umenorskan

9 kommentarer:

TesaB sa...

WOW! Helt enkelt. WOW!!! :)

Sophie sa...

Håller med ovanstående talare, WOW!!! Härliga färger och du har verkligen lyckats behålla kortet i fokus trots alla blommor!
Helt klart en liftvarning;-))

Lotta sa...

Så jäkla fint!

Ziro sa...

Riktigt fint! Härliga färger och trots många blommor blir det inte för mycket!

maritha sa...

Vilket UNDERBART foto!! Du har lyft fram det bra.. :D

Stephi sa...

UNDERBART!!!!!!!!!!!

måndotter sa...

Vilket charmtroll! Lon är helt underbar, Den är så ljus och fokus hamnar verkligen på fotot och sedan lägger man märke till alla detaljerna. En njutning för ögat.

Mia KL sa...

Helt underbar hela LOn.

Anonym sa...

Vilken läcker LO, supersnygg!

//Carina H