torsdag 21 april 2011

Ett till dottern och ett till sonen...

hittade så underbara kort på mina barn där de sitter båda två på toaletten och läser en varsin bok...Det går ju inte att låta bli att scrappa det (även om jag kommer få ovett om ett par år)

Till sonens album har jag gjort den här LOn. En cardstock från Bazzill Beach och så härliga papper från Crate Paper Toy Box. Det är fram och baksida på Sports och Explore. Jag har tagit lite gult och orange band från Maya Road som är satt fast med häftklammer. Titeln Syskon är från Toy Box Alpha Labels tillsammans med de små orden runt fotot. Kärlek är skrivet med Thickers.

Det finns små journaling diecut från Sassafras Lass som passar i färgen till den här serien som jag har tagit för att skriva lite på. Runt fotot har jag ritat med en Zig fotopenna som ram (vi har dem hemma)
Med spellbinders Stars Five har jag stansat ut lite stjärnor. Den största är gjord på Coredinations glitter papper.

Nästa LO är till dotterns album och det är i princip samma foto. Och äntligen har jag fått leka med Stella & Rose papper, jag har sucktat efter det här pappret ända sen vi fick hem det i februari/mars. Vanlig vit cardstock i botten och så mönstrade papper från Stella & Rose Mabel Play Silly Stripe, jag har använt både fram och baksida på den. Journalingen har jag stansat ut med hjälp av Tim Holtz Movers & Shapers Styled Labels. Titeln är skriven med Pink Paislees Expressions Ambrose Alphabets Licorice.
Fotot har band från Maya Road och slarvigt med fotomatta från glitter coredinations. Den härliga blomman är från Say in crystal från Prima, vi har i flera färger som ännu inte har hittat upp i webshoppen. Orange pom pom från Prima får också plats.
Den svarta stämpeln längst ner är från Pink Paislees Parisian clearstamp som tyvärr tagit slut och går inte att få fler från vår återförsäljare. Den blev riktigt populär.
Det var kul att leka med i princip samma foto men använda olika papper för att förmedla lite olika känslor.

1 kommentar:

TesaB sa...

Teheee! Fotona är underbara. ♥ Jisses vad populär du kommer att bli när de kommer in i pinsamhetsåldern... Kul med samma foto och olika papper. Snyggt!