fredag 29 april 2011

Life of the party - 3 år

Om bara en månad fyller sonen fyra år, tiden går snabbt och för att förbereda mig till det så har jag här scrappad hans treårsdag.

På den här layouten har jag först och främst använt papper och dekorationer från Basic Grey serien Life of the Party. 
Serien har totalt 18 dubbelsidiga papper och det går jättebra att köpa hela kitet med alla mönstrade papper. I webbutiken finns det också ett trevligt lite dekorationskit,

Totalt tre lager av papper letade jag fram i dag. Längst ut har jag lagt Costume från Basic Greys Life of the party serien.(det grönprickiga pappret.) Så har jag ett lager med röd cardstock innan Bazzill - Kraft papper. (som precis kommit tillbaka i webshoppen.  Vid kanten av Kraftpapret har jag valt att rita med en svart sig-penna.


Flaggan är satt i hop av Life of the Party - Element stickers, och jag har sytt en kant med gul Scrap Floss..
Det röde pappret som kommer fram under HAPPY heter Shindig Den blåa blomman kommer från Sassafras Lass.  Jag har också fäörgat in en Kort & Godt ram med Smooch Spritz - Splash. 
Den blå siffran kommer från lösa journaling/dekoruter.

Uppe till höger har jag mera från Life of the Party - Element stickers, men stickersen 3 nede till höger är från Crate - Toy Box - Diecut 12x1. 


I stället för att använda många olika mönstrade papper har jag använt runde och fyrkantiga  delar från Life of the Party - Element stickers. 


Thickersen jag har använt på layouten heter Dear Lizzy Black och den gröna och den bruna blomman kommer från Pruma och heter  Dollhouse - Tuesday.  Jag har också använt lite andra dekorationer från Life of the Party serien.  Decorative stickers och Pieces som är journaling die cuts. Gul Pom Pom band har jag också använt.

Ha en trevlig helg, det ska nämligen jag, jag och maken ska ut och resa lite utan barnen.

1 kommentar:

Ziro sa...

Jättesnygg LO! Färgglatt passar verkligen bra ihop med barnkalas!