måndag 25 april 2011

Love

Jag följer lite i Mias fotspår och visar idag två layouter med samma foto. Den första layouten gjorde jag för dryga veckan sedan, och min svärmor föll pladask. Fotot är på hennes två favoritpojkar och det blev till att klistra upp den på en canvas och ge bort den.

love

Fotot är centrum, det är taget och redigerat med min iPhone och jag ville hålla övrigt ganska rent. Så vit cardstock som mistats med Smooch Spritz Black Velvet fick utgöra stommen. Sen skar jag ut cirklar ur färgglada Cosmo Cricket Butterfly Kisses (från fina Pixie-Liciousserien) med mina Spellisar och vek in kanterna. (Till min hjälp hade jag en kvadratisk pappersbit som jag lade i mitten och vek upp mot för att få invikningarna lika stora). Dekorationerna I övrigt är bara en blomma med knapp samt en titel gjord av thickers.  Men den här hänger som sagt i vardagsrummet hos svärmor så jag fick göra en ny åt mig själv.

Love 2

Här har jag använt nya storfavoriten bland papperstillverkare – Glitz Design. MUMS!!! Pappren är från serien Love game. Bakgrundspappret som jag tycker passar så himla bra till fotot heter Damask, och det röda som får ge lite färg åt tillställningen Poppies.

Denna layout har en hel del journaling, undanstoppad i kuvertet från Maya Road. Kalasbra lösning på det problemet – att skriva väldigt personligt utan att behöva dela det med grannar och annat löst folk som bläddrar i ens album. :) :) :)

Fjärilarna är utstansade ur Poppies med Timpans die Mini Butterflies Set och har stämplats med Pink Paislees Daily Junque Clear Stamps. Även klockan med vingarna som skymtar bakom kuvertet är därifrån.

Love 2 detalj 1

De supersmå och supersöta bokstäverna är från Kaiserkraft och finns i flera färger. Även de beige blommorna är från Kaiserkraft. 

Love 2 detalj 2

Chippisarna kommer från GCD Design och har fått ett rejält lager av Crackle Paint Old Paper på sig. Sen gick jag över kanterna med lite Distress ink Vintage Photo också. Crackle Paint är såååå kul!!! Den röda blomman är en die, Tattered Florals, utskuren ur pappret Poppies. Bradsen från egna gömmor.

Det var allt från mig. Så får jag önska dig en fin fortsättning på denna härliga påskhelg!

Tesa

1 kommentar:

Willea sa...

Wow!!! Vilka otroligt vackra layouter!