torsdag 31 mars 2011

Lite allt möjligt..

har jag fått leka med nu. Först ut är en LO med papper från MMEs Stella & Rose. Jag har använt två papper, Happy Bouquete och Tapetstry. Sen har jag använt både fram och baksida för att skapa olika fotomattor och journalingrutan som är handgjord genom att rita av mönstret av en journaling pad från Pink Paislee. Sytt lite med min symaskin på kanten för att förstärka upp hörnet lite.
De platta gula och bruna blommorna kommer från BHS Irene´s garden, nyhet som finns i många olika färger och kommer snart upp i shoppen. Den gula blomman är en primablomma som finns också i flera färger. Jag har även klippt ut ett antal blommor från det mönstrade pappret och lagt till lite knappar och pearls till som dekoration. Även några små hårda rosor från Arco Iris -Moulin Rouge.

Det gula och bruna banden är från Maya Road, en ny tillverkare som vi har tagit in till Scrap-Perra. Ni kommer få se lite olika saker från Maya Road inom kort i webshoppen.
Kraft kuvertet kommer också från Maya Road och har en liten journalingruta i kuvertet. Lika så den lilla runda trädekorationen med en fjäril på kommer från Maya Road. Kanterna är färglagda med lite Distress Stain -Weather Wood på både det blommiga pappret och det gula pappret. Jätteroliga att leka med, de kommer snart upp i shoppen.
Och vi har även tagit in dessa dekorationer, kapslar som ser ut att vara i metall men är väldigt lätta. Den stora är ca 8,5 cm i diameter och här har jag gjort en "knapp" till mig själv som jag ska sätta en magnet på i botten och ha på jobbet (som en påminnelse som behövs i bland). Pappret i botten är SassafrasLass Paper Crush - Sweet Smootches. Lite olika bokstäver från Glitz (just de runda svart har vi inte), MLS och Cosmo Cricket. Och en vit ros från Reprint.
Jag har även gjort ett grattiskort till en nyfödd tjej där jag har använt papper från Kioshi- Ayaka (Basic Grey) men i övrigt massor av privat så jag hade inte tänkt blogga men ville även visa den lilla kapsylen som är 5 cm i diameter. Väldigt spännande dekorationer som säkert kan användas på 1000 olika sätt. Det rosa runt det utstansade akvarellpappret som jag har stämplat på är Spun Sugar - Distress Stain. Stämpeln är färglagd med både Tombow och Distress Ink pad.
Så massor av nytt har kommit som ska upp i shoppen, vi jobbar på så fort vi kan.

2 kommentarer:

TesaB sa...

Härlig layout!!! Papprena är bara så himla fina! Gillar kuvertet massor! Roliga "kapsyler" också! Hmmmm, en sådan där "andas"-knapp skulle man ha!

måndotter sa...

Vilken bra ide med kapsylerna!