tisdag 9 augusti 2011

En dag att minnas

Idag vill jag visa en layout jag scrappat om en härlig vårdag i trädgården, en sån där dag man bara vill minnas :). Jag har använt två otroligt vackra papper från GCD Studios, Sonate och d´Orsay. Dessa har jag kombinerat med ett vackert, rött papper från Crate, Something blue (låt er inte luras av namnet - det är baksidan jag använt!). Alla papper har formklippts efter en mall och jag har ruggat kanterna ordentligt och använt massor av distressink, vintage photo och fluid chalk, dark brown. Det prickiga pappret bakom fotona kommer förresten från Echo Park, och heter Advertisment.


De vackra blommorna är från Petaloo, Chantillykollektionen. De större heter Mixed blooms och de mindre Velvet hydrangeas. Alfabetet kommer från Basic Grey.



På mina diecuts har jag lekt med glimmer glam och glimmer glaze. Underbara färger att använda på allt möjligt - chipboard, blommor mm. Jag har lagt på ett ganska tjockt lager med svart glimmer glam, Stiletto, på lyktan och staketet, för att få lite mer struktur på annars ganska platta dekorationer. Sen så glittrar de så fint :). På bladen på svarta blomswirlarna har jag använt glimmer glaze i en turkosgrön färg, Emerald Cove, vilket gör att de skimrar lite extra.





Ha en härlig scrapvecka!

/Helena


2 kommentarer:

Jenny sa...

Vilken härlig LO! jag gillar färg kombinationen=) vad är blomrankan för diecut, vilket märke?

Annelie sa...

Super snygg LO, den gillar ja massor!!!