torsdag 11 augusti 2011

Lite nyheter som kommer att komma...

eftersom vi har tappat bort kamerabatteriladdaren under vår semester få ni vänta ett tag till på att få se min LO som jag har gjort...:( men istället tänkte jag då blogga lite om de nyheter som kommer att komma till Scrap-Perra.

Glitz som vi tog till i våras har återigen 3 HELT UNDERBARA serier. Vi väljer att ta in alla 3 serierna och en hel del av de dekorationer som tillhör dem.

Vintage Blue går som namnet säger i blå toner.
Dance in Sunshine i gult/turkost med stänk av lite andra färger.

Beautiful Dreamer i romantiskt rosa och turkost...
Jag kan i varje fall inte välja någon favorit av de tre serierna då jag ska HA alla 3...lång väntan till slutet av augusti/början av september.

Sen kommer vi igen ta hem ett par serier från Prima i pappersväg. Där har jag en favorit - Alla Prima. Bara ÄLSKAR färgerna...Alla papper, en hel del av blommor och andra dekorationer kommer till den serien.
Vi väljer även att ta hem Printerys papper. Sen i övrigt har vi ju valt att ta hem en hel del andra blommor, stämplar, masker etc etc från Prima, leverans i slutet av augusti/början av september.
Pink Paislee har under sommaren släppt en serie Mistable som är lik Parisian Anthology är embossade för att du ska kunna skapa DINA unika mönstrade papper med olika färger. Till den finns det även massa andra dekorationer som är tanken att du ska färga själv för att få just de färger du vill ha. Dessa hoppas jag kommer till oss snart, annars är det i slutet av augusti.

Utöver detta så finns det ju massor från Echo Park, Crate paper, Basic Grey och annat som vi kommer att ta in under hösten.

Så det kommer att vara fullt upp hos Scrap-Perra.

2 kommentarer:

Yvonne sa...

mmmmmm vad mycket mumsigt!
Kram//Y

Josefine Eriksson sa...

Vad mycket fint!

Kul att du gillade min digital stämpel! Jag blev jätteglad av den responsen jag fått från folk. Jag ska satsa på att göra en kille till henne och lite mer stämplar.