fredag 19 augusti 2011

En liten paus

Tidigare den här veckan har TesaB, Willea och MiaKL visat upp de gula och de rosa pappren från Authentique paper, så i dag tänkte jag visa upp pappre som går mer åt det blå,grå.och bruna hållet.

Fotot visar sonen som är lite trött efter dagis och har lagt sig ner lite för att vila sig lite, men man kan ju leka med bilarna även om man vilar på golvet.


Jag har använt papper från serien Journey. Bakgrundspapperet heter Itinerary . Flaggorna är Voyage och pappret bakom bilden heter Explore. Som Willea har jag använt ett tårtpapper som är 6".

Bakom tårtpappret har jag målat med en lite självblandat färg,tror det är 3-4 olika blåfärger plus vit, har färgat in de olika färgerna lite här och var runt hela kanten också, plus lite rött.   Tänkte det passade lite till de röda blommorna från Petaloo; Chantilly - Mixed Blooms - Red/Burgundy och Chantilly - Velvet Hydrangeas - Red.

Rubriken är små bokstäver från Cosmo Cricket Tiny Type Alfabet - Blue och de gula siffrorna är från Authentiques serie Blissful.
I dag åker jag och Cri_Kee till Scrap-Perra och på lördag finns vi på plats på pysselträffen. Hoppas vi träffas där ! 

1 kommentar:

Carina sa...

Jättefin, hoppas ni får en trevlig helg.