måndag 29 augusti 2011

Upcycling

Hejsan! Hopas ni haft en fin helg! Kanske tjatat med Perra, Marie Mia i på mässan I Uddevalla? Nu är det en ny härlig vecka! Nya tag! Och nytt regn (vilket jag ärligt klarar mig bra utan!).

Idag har jag ett återvinningsprojekt. Jag har länge tampats med förvaring (!) av mina Copics pennor. Antalet växer, och jag har haft dem i en låda och det är hopplöst att hitta “rätt”. Så en lösning just nu har blivit att använda youghurthinkar.

Copics 1

Nog för att gubben är söt och så, men att ha honom stirrandes på mig när jag sitter och skapar kändes sådär. Så hinken fick sig ett litet lyft med hjälp av vackra Authentique papers Felicity.

Copics 2

Den är dekorerad med lite spets, Petalooblommor samt pärlor. Flickan är en S.W.A.L.K-stämpel. Hur söt som helst!

Jag gjorde en enkel indelare till min hink för att hålla ordning på torpet. Funkar riktigt bra faktiskt. Nu behöver jag bara en burk till till resten av färgerna…

Copics 3

Copics 4

Tack för besöket!

Tesa

2 kommentarer:

ulrika sa...

Aha! Superläckert! Och så bra då att jag precis diskat ur min youghurthink som är tänkt att bli MIN pennförvaring. Visserligen är det en söt liten gumma på den grekiska, men tänkte att det kanske är på sin plats med nåt fint papper att klä den med istället ...

Maja sa...

Hi hi förstår nog du heller ser på den söta tjejen än på jogurth gubben! Fin blev den!