onsdag 31 augusti 2011

Sortimentet...

växer hos oss hela tiden och vi jobbar ständigt med att bestämma med vad vi ska utöka sortimentet med. Och ofta är det tips och ideer från er kära kunder men även mitt härliga DT-gäng.

Så på sistone har ju vi utökat med Glimmer Glam och Glimmer Glaze från Tattered Angels. Och då det finns ju ofantligt många olika färger så har vi försökt göra ett urval för att få ett brett sortiment. Men det kan ju fortfarande vara så att JUST den färgen du är intresserad av inte finns- då är det bara att skicka ett mail till oss så ska vi hämta hem även den färgen till dig.

Det gäller även Glimmer Mist. Vi försöker även här ha ett brett sortiment. Nu kommer vi utöka med lite fler färger men även de nya mindre flaskorna för de som vill bara ha lite att testa. Men då kan jag även rekommendera de olika kiten som finns, dels kit med bara olika Glimmer mist men även Paint system där man får Glimmer Mist, Glimmer Glam och Glimmer Glaze. Återigen, saknar ni någon färg, så maila. Vi finns till för ER!
Sen finns ju husgurun Tim Holtz. Mycket av hans produkter som kan vara dels från honom själv, eller i sambarbete med Ranger, Sizzex mfl har vi i vårt sortiment. Och när det tar slut så försöker vi fylla på men det är alltid en gränsdragning för hur mycket vi kan ta in. Men har tar vi gärna emot tips på vad vi bör ta in men även på produkter som har tagit slut hos oss och som ni är intresserad av av exempelvis Dies eller stämplar som är "gamla", bara maila till oss så ska vi se om vi kan ta hem dem. Vi får leveranser från USA åtminstone månadsvis, kan vara oftare och det är inte svårare än så att få det just du vill ha (så länge leverantören har det i lager, vissa produkter är populära så de tar slut fort även hos leverantören...)
Där vi gärna tar emot tips är på bra och roliga väskor och förvaringar. De tidigare populära Giraffväskorna från Macinack Moon är tyvärr inte möjliga att beställa längre. Så vi håller på och letar för fullt efter nya roliga väskor så har ni tips, så tveka inte!!
En fundering jag har, finns det önskemål om att ha förbeställning på produkter?

Inga kommentarer: