måndag 22 augusti 2011

Anea & vagnen

Ni förväntade kanske att se en layout från Tesab i dag, men just i dag träffar ni på en av mina layouter.  Tänkte passa på att tacka Perra och MiaKL för en jättetrevlig pysselhelg. Det har varit riktigt inspirerande, och är så tacksam för att vi får stanna där hela helgen. 

Trevliga scrappera och roliga utmaningar och jag blev inspirerad av båda. I utmaningen  skulle vi inspireras av ett skivomslag, och mitt resultat blev såhär.

På den här layouten har jag använt papper från Echo Parks papers serie Country Drive.  Om du inte vill använda journalingsidan på pappret finns en vit sida med lite rosa kryss. Till min lilla rosa tjej använde jag därför den sidan på pappret  Journaling cards.  Som fotomatta har jag använt lite silkespapper jag hittade, bra att spara på om man får presenter, det blommiga pappret Daisy Field samt de jättesnygga doilies  och tårtdekorationer.  Cherry blommorna är ännu inte upplagd i webbutiken, men de kommer.  Över fotot har jag klippt ut fjärilar från pappret Flutter By. 

Til vänster ser ni några av de många fina stickers som finns på serien Element Stickers papper.

För att få till den rosa färgen på  vita Giggles  thickers kan man som här använda Pink Lipstick Glimmer Glamm, men det går utmärkt med akrylfärg, mist, glimmer glaze, chalk, distresser eller vad som helst. Speciellt på thickers av foam.  Längst ner och längst upp finns en border från Crate, Emmas Shoppe -Stickers Borders som jag tycker passar så bra med den här Echo Park serien.