söndag 21 augusti 2011

One More Time..

Igår hade vi en härlig scrapträff. Det var gott om mat, glada vänner, massa fina alster gjordes och jag antar att det gick åt en och annan krona i shoppen, för den var lika välfylld som vanligt. :)

Jag fick i mitt senaste DTkit supersvåra papper. För mig i allafall. Jag har länge gått och vridit på dem. Hårdrock, elgitarrer och dödskallar är inte riktigt min grej.. Men barnen har fått sin musikgen från Pappa och diggar alltid massor när det spelas sån musik..

När vi sitter i bilen vill Bianca helst lyssna på Hammerfall. De har en låt som heter One More Time och den sjunger hon med i. (Hemma lyssnar hon helst på Gabriel Forss och Erik Saade, så det är lite varierad musiksmak ;) ) Vid ett tillfälle lyckades jag få henne på bild när hon är Cool och diggar..

Basen är ett rött cardstock och sen har jag använt mig av flera papper ut RockStar kitet. Titeln är utskuren ut I love Rock N Roll, Även texten som är på fotot. (utom den lilla för det är namnet på serien som är på remsan som klipps bort och slängs, oftast..) Under fotot ligger först det svarta, delvis glitterembossade pappret No Doubt. Det gröna med heter Rock my world, och baksidan på det är glitterembossat med.. Alla stickers kommer från samma ark av combostickers och en bit bommiulsband har jag limmat fast i kanten.

Jag hoppas ni får en härlig söndag!

2 kommentarer:

Mia KL sa...

Snyggt, det gjorde du bra!!! Cool Bianca var på fotot!

Marie Wisén sa...

Du "Rockar fett"!!!!!! ;)

Massor av kramar till goa du.
/Marie