fredag 5 augusti 2011

Balansträning på magan

Fortsätter att scrappa lite sommarbilder, vi var i sommar i Nord-Norge för att fira en en massa jämna år. En som fyllde 90 år, en som fyllde 70, to som fyllde 60 och en som fyllde 50 år. Det blev ett helt litet släktsträff, och dit åkte vi med barn med vattkoppor som knappt var torra, tur att barnen tycker om att köra bil, det var bara att smörja på lite liniment då och då.....

Foton på layouten är utanför där vi hade festen på kvällen innan alla kommer, en 4 åring som har lite tråkigt och måste komma på något att göra.


Har lekt mig lite med lite hemgjorda masker den här gången, till vänster ett nät vi har för att hålla fåglarna borta under taket och till höger lite punchinella. Ofta använder jag akrylfärg, men den här gången använde jag Crackle paint i färgen Broken China.

Någon känner kanske igen den turkosa tagen under rubriken, den är från kläder 3 för 2 tag.. Tänkte med den visa att det många bra tags man kan leta fram. 

De två oranga pappren är Sweets från Crate papers serie Emmas shoppe och Journaling från Echo Park papers serie Playground, samt Kids at play stickersen från samma serie.

Som fotomatta har jag ett kuvert från Maya Road Envelope Rectangular.  Doilyen har jag färgat in med Distress stain Broken China 

Oftast färger jag in chipboard, men den här gången har jag inte gjort det, bara ritat dit streck med svart zig-pennan. Fjärilarna kommer från GCD.   Den vita blomman i högre hörn kommer från Prima.Innoscenc.

Lite närbilder

4 kommentarer:

Mia KL sa...

Snyggt!

Morfen sa...

Åh vad snyggt! Gillar alla detaljer på den.

Zima sa...

Härlig layout!

Stephi sa...

snyggt!!!!