måndag 25 oktober 2010

Parisian Anthology

Ny måndag, ny scrapvecka, nya papper och stämplar att leka med… Livet är gott!

Idag har jag en layout gjord av mina nya absoluta favoritpapper från Pink Paislee – Parisian Anthology. Det är en serie av ljuvliga ganska neutrala papper med diskreta mönster och en fantastisk vit embossing som bara väntar på att plockas fram med hjälp av något färgmedium. Det som är så himla bra är att de passar till ALLA foton, för man väljer själv om man vill tillsätta mer färg, och vilka färger och typer av färger man vill använda. Valfrihet med andra ord. I det här fallet har jag valt att använda distress ink, Wheatered Wood och Spun Sugar som duttats på med hjälp av en svamp längs kanterna på Divine Damask för att få fram damaskmönstren där. Även den mindre rutan av pappret Fancy Filigree med ett fint blommönster är inkad för att få fram det embossade.

Lycka Den härliga bandet tillhör också serien Parisian Anthology, Ruffled Darlings, och kommer i ett set om tre färger. Silkigt och glansigt och alldeles underbart är det. :) Sen har jag stämplat en del med Clearstampsen som hör till. Fjärilarna, liksom journalingrutan är embossade och utklippta.

Lycka Detalj  Lycka Detalj 2 Titeln är gjord av härliga foam thickers Subway Black, och sitter på en wellpapptag från Inkido. Rosen är en stämpel från MMEs set Market Street Adore. Slutligen har jag använt lite bling från en Prima Swirls Clear.

Ja, det här är ett sätt att sätta färg på de fina Parisian Anthology-pappren. Här kan du hitta mer inspiration i en youtubevideo från Pink Paislee.

Ha en härlig vecka och håll tummarna att det här härliga höstvädret med klar himmel och strålande sol får stanna kvar lite!

Tesa

4 kommentarer:

Cornelia sa...

Alldeles alldeles uuuunderbar!

Och så blir jag så nyfiken på fotot... är det du som gifte dej i somras? GRATTIS isåfall!

Maritha sa...

Den är jättefin! Jag gillar alla små detaljer..

ScrapMyran sa...

Herreguud så vackert! Nu MÅSTE jag ju köpa de där pappren =)

Mia KL sa...

Vad kul att se hur du har färglagt papprerna... det ska jag pröva mera...