torsdag 14 oktober 2010

Massor av kort...

där jag har använt en del av de nya papprerna som har kommit till Scrap-Perra. Här närmast är det ett bröllopskort gjort på Pink Paislees Parisian Antology. Jag har använt pappret Lovely Lace och delat den i två bitar (jag har utgått mycket från ett kort gjort av TesaB som mall). Jag har distressat kanterna med Old paper och sedan använt Mystique och French Vanilla som cardstock i flera lager. Minirosen är vanlig vit som jag har kört lite stickles på (ej ännu upplagt i butiken). Lika så resten av dekorationerna, såsom hjärtpins, löv, charms och bruna blad finns hos Scrap-Perra men ännu ej upplagt i webshoppen.

Jättefina, neutrala papper. Om ni tittar noga så ser ni i att i nederkanten syns att pappret är lite embossat, kan ge härliga effekter om man börja leka med färger. Hade dock inte tid att göra det igår kväll då jag hade dessa 3 kort att göra klart.


Nästa bröllopskort är gjorta med Berry Blush och Blushing cardstock och så ett mönstrat papper från den nya serien Pink Paislee, Sweetness som heter Sweetest day. Jag har sedan stämplat två stämplar som jag har färglagt med Distress Ink i olika färger (peeled paint, shabby shutter, victoran velvet, Black Soot, Mustard Seed mfl). Jag har haft på lite svart och rosa Stickles på lite detaljer. Alla Stickles olika färger finns i shoppen så jag hoppas att ni mailar ifall ni är intresserade av dem. Vi jobbar på att få upp dem i shoppen, lika så det rosa organzabandet finns oxå hos Scrap-Perra men ännu ej upplagt i webshoppen. Den lilla Destiny charms är privat gömma.

Och sist men inte minst ett dopkort och då tyckte jag att den här stämpeln var passande. Stämplad med Distress ink på French vanilla cardstock. Och det lila mönstrade papper kommer från Websters Hollywood Vogue, Shine a Light. Även här ser ni att jag har använt TesaB´s kort som mall. Vitt organzaband, stjärnpins och charms finns hos Scrap-Perra även om de inte är upplagda i shoppen (har ju fördel att kunna scrappa i butiken)

Så tre olika kort med ungefär samma bas men helt olika utseende. Och jag bara längar efter att för göra lite LOs med dessa fina papper. Tack för titten och glömt inte att kolla in i shoppen efter alla fina nyheter.

3 kommentarer:

Cornelia sa...

Fantastiskt fina kort av härliga papper! Gillar alldeles speciellt dopkortet, som är annorlunda i sin färgställning och otroligt snyggt!

Dilorf sa...

Åh.. Så fina kort!

TesaB sa...

Åhhhh, de är helt ljuvliga!!!! Vilken bra idé, för som du säger de är verkligen helt olika. Och såååå snygga!!!