onsdag 27 oktober 2010

En LO med flera foton och ett FarsDags-kort

Även om ni inte sett nån hittills, så gör jag faktiskt en del LO-er också, förutom alla kort och annat "jox" jag sysslar med *ler*. Nästan alla mina LO-er är skapade för bonusbarnbarnen, som har varsitt album som jag fyller på med x antal sidor varje gång de fyller år. Nu är det snart dags för Alice att fylla 9... och jag borde verkligen ta tag i högen med foton som jag har samlat ihop!

Här är en ganska enkel LO, där fotona får spela huvudrollen. Jag har en svart (fast hur jag än fixar med bilden i Photoshop så tycker jag inte att den ser svart ut) cardstock som botten. Det gröna mönstrade pappret är ur BasicGreys serie Wander och heter Tarmac. Andra sidan är randig och jag har satt en liten bit av det under fotona uppe till höger.

Under titeln har jag monterat en bit punchinella, ett härligt material som snart kommer att finnas i butiken.

I hörnen sitter det läckra svarta pearls från Prima.

Cirkeln med journalingen har jag klippt själv ur en bit cardstock. Sen har jag använt ett stämpelmotiv, färglagt med tombows, som dekoration. Ta en titt på era stämplar, vetja! De är användbara till annat än korttillverkning. Här sitter också en häftig filtblomma från Prima. Jag hittar den inte i butiken just nu, men den bär det långa och tjusiga namnet Prima Stitched Wild Flower Peony... kanhända att den bara inte är upplagd ännu?!

Förra veckan visade jag ju några maskulina kort och nu är det snart dags för Fars Dag, så jag fortsätter på samma tema...

Här är ett kort till en pappa som gillar gamla saker och faktisk äger en sån här trattgrammofon.

Jag har använt cardstock, såklart. Det understa mönstrade pappret är BasicGrey Jovial Nice, ett julpapper... men som passar utmärkt här, eller hur?! Det är dubbelsidigt och härligt! Den lite mindre biten mönstrat papper är Inkidos Autumn Friendship Claudia. Underbar varm färg och fint prickmönster.

Blommorna är från Prima och heter Athena Flowers och floss till snörningar hittar du HÄR. Bokstäverna kommer från CosmoCricket.


Och såhär ser insidan på kortet ut.


Det börjar närma sej slutdatum för oktobertävlingen... du är väl med?!

//Cornelia

1 kommentar:

TesaB sa...

Cornelia! wow! Vilken härlig layout!!! Kul med den stora titeln o så undervattensbilder!!! Och vilket fint fars-dagkort!