måndag 11 oktober 2010

En liten bagare

My Minds Eye (MME) är en av mina absoluta favoriter när det kommer till papper. Tjocka härliga papper att ta i med en otrolig variation mellan kollektionerna med det gemensamt att det är många papper med fantastiska mönster och färger (och ibland glitter!!!). Just nu finns bland annat So Sophie med några fina röda och blommiga papper. Egentligen är de väl inte julpapper, men de funkar till det mesta! Här är en layout med min lilla bagare i full färd att göra glutenfria pepparkakor.

En liten bagare Det röda blommiga bakgrundspappret heter Petite Red Floral och diecut pappret är Ledger girl. Sen har jag använt lite cardstock i brunt och fantastiska Bazzill Beach för att plocka upp pepparkaksfärgerna. Har du inte testat Beach än, men gillar Kraft, så gör det. Beach har en lite varmare guldbrun ton och passar till ALLT! Jag stansade ut lite hjärtan och mattade dem med Beach och sydde fast dem för hand. För att få lite volym så vinklade jag upp hjärthalvorna på var sida om sömmen.

En liten bagare detalj

Julstjärnan är från Prima och kommer i olika storlekar och i två färgsättningar – Holiday Celebration, Snowflake. Biljetten hör till So Sophiekollektionen och sen har jag öst på lite med Champagnefärgade halvpärlor från Reprint.

Här är en annan layout, också med MME papper från kollektionen Alphabet Soup. Härliga klara färger och fiiiina mönster som passar till det mesta! Kanske särskilt barnlayouter, men de funkar till annat också, som här, en layout om mina föräldrar. Designen är grafisk och ren, för här ville jag att pappren i sig själva tillsammans med fotot skulle få spela huvudrollen. Enda dekorationerna är rött fotohörn och scalloped boarder, båda från pop out arket som ingår om man köper hela pappersserien, svarta blingstenar från Reprint samt en röd knapp från mina gömmor.

Fri från synd Härliga färger va!!!

Ha en härlig ny höstvecka!

Tesa

3 kommentarer:

Maritha sa...

Hua! Baka glutenfritt är inte alls kul. Sonen får stå ut med färdigköpta...

Härliga layouter! Jag gillar de rena linjerna (och journalingen) på den nedre..

Cornelia sa...

Sååå fina LO-er! Får lite julpanik... men jo, det är verkligen dags att tänka lite framåt nu, fastän jag febrilt försöker hålla kvar lite sommarkänsla. Går inte så bra...

Mia KL sa...

Wow, vad snygga LOn du har gjort. Snygga detaljer med hjärtan på den första...