lördag 23 oktober 2010

MME - Blackbird

Blackbird är en riktigt mysig halloweenserie från My Minds Eye. Pappren går färgerna svart, orange och limegrönt och har mönster med spökhus, korpar och små söta monster. Till serien finns dessutom matchande diecuts och charmiga chipboardfigurer. Trots detta frosseri av den stora högtiden från USA valde jag att göra en helt annan LO =)

Designen på denna LO är ganska enkel, en massa rutor i olika storlekar som jag limmat dit lite huller om buller =) Har avnvänt både fram och baksida på pappren Crows och Argyle.

Hemmasnickrade dekorationer där jag har klippt till cirklar i olika storlekar med mönstersax och chalkat i kanterna. Har även använt en av de supervackra blommorna från Graphic 45 - ni har väl inte missat att företaget börjat med alfabet och dekorationer? I mitten sitter en av pimas nya Pebbles.

En riktig favorit i repris att blanda typsnitt. Jag har bland annat använt Tiny Type Alfabet och ett Prima-alfabet. Bokstäverna som jag har skrivit underbar med vill jag slå ett extra slag för, jag har alla färgerna, använder dem ofta men de tar aldrig slut (tror att det är 8 av varje bokstav så man slipper sitta och vara förbannad över att det saknas ett a eller något).

Det finns massor av bra journalingrutor i shoppen - hela sju sidor! Jag har använt en från Girls Paperie, finns i en hel förpackning med matchande die cuts.

3 kommentarer:

Cornelia sa...

Vad jag gillar den här LO-n! Du har verkligen sett på dina papper med öppna ögon och skapat nåt helt unikt! Ursnyggt!

TesaB sa...

Tokgillar denna layout! Underbara papper och dekorationer och vilket fint foto sen!!!

Maritha sa...

Så underbart ruffig LO! Jag älskar färgerna och att du skrivit på fotot..