torsdag 28 oktober 2010

Har plockat fram lite gamla favoriter

i pappersväg och tog lite MMEs So Sophie till en bild av min kära make. Ursäkta den dåliga vinkeln men det blir svårare och svårare att fota på ett snyggt sätt utan skuggor. Här har jag ett bazzill cardstock som är prickigt. Två mönstrade papper, Forever with you och Living Proof från MMEs So Sophie. Under fotot har jag även tagit lite brun wellpapp som jag har målat med vit Distress Crackle Paint (picket fence, som just nu är tyvärr slut, såldes slut på mässan men vi har beställt mer)Och så tänkte jag visa hur man kan variera med journaling cards av olika märken. Jag har tagit ett av de journalingcard som ingår i Alphabet soup boy Playing card, den med bokstaven P eftersom det är min man som LOn handlar om. Sen har jag fortsatt skriva E och R med Cosmo Crickets Tiny Type som är genomskinliga.
I hörnet av fotot har jag en journaling från MME, Possibilities. Jag har även tagit fram swirls med en Tim Holtz/sizzex dies Elegant flourish. Blommorna nedan ni ser är det gröna Roosevelt Delano samt två vita från Trellis Roses. Ni ser även lite från blommor från Calcutta Petals och Calcutta leaves som börjar ta slut i butiken.

Och här har jag tagit en journaling card från Jilibeans journaling spots som passar perfekt i tonen med papprerna.
Jag vet att mina DT kollegor är duktiga på att göra länkar till butiken men jag har inte blivit så teknisk ännu och så har jag inte tiden att lära mig att bli så teknisk ;) så ni får hålla till godo. Behöver ni veta var de ligger så maila (jag är lat)...
Och hörni, det finns fortfarande tid och möjlighet att lämna in bidrag till Oktobertävlingen!!!

2 kommentarer:

Cornelia sa...

Riktigt härlig LO med ett snyggt foto också!

TesaB sa...

Superdupersnyggt!!! Kul att se herr Scrap-Perra himself! :)