fredag 29 oktober 2010

Lost and Found

My Minds Eye har gjort det igen! Den enda nackdelen med pappren från serien Lost and Found är att de är så många så man nästan inte kan köpa alla! Själv har jag fått äran att göra något med Portobello Road, tapetliknande papper i turkost med bland annat cowboy-tema.

Lite roligt att jag hittade just detta fotot som passade så bra till temat på pappret för en gångs skull =) Lite vitageinspirerad LO med rivna kanter färgade med distressfavoriten vintage photo. Jag ville försöka få med så mycket som möjligt av cowboysaren så jag klippte inte bort så mycket på Boy Cowboy. De blåa minibokstäverna finns också i shoppen.

En liten kul detalj bara. Kan inte påstå att öljetterna kommer till så stor användning här hemma men det brukar bli väldigt snyggt om man gör en sån här liten korsettknytning med floss.

Här har jag återanvänt en blomförpackning från Grapic 45 som jag tyckte såg lite läder-aktig ut, en så snygg förpackning kan man ju inte slänga liksom!

Helt underbara dekorationer från två av mina storfavoriter - klocka + visare från Tim Holtz och blomma från Prima. har också målat 2 stycken Wellpappstjärnor från Inkido med Crackle Paint - ett medium som jag bara älskar! Ni har fortfarande någon dag på er att få till ett bidrag till månadsutmaningen så kom igen, 150 kr står på spel!
Kram// ScrapMyran

3 kommentarer:

Cornelia sa...

Härlig LO med fina detaljer!

Maritha sa...

Såå snygg!! Gillar den "skitiga" looken.. :D

TesaB sa...

YIHAAA!!! Superläckert!!!