lördag 16 oktober 2010

Bo Bunny - Camebridge

Bo Bunnys serie Cambridge i mustiga färger som vinrött, brunt, marinblått och senapsgult är lite knepig tycker jag. Kanske passar pappren bäst att använda till grabbiga bilder, känns lite maskulin, men som vanligt blir jag då sugen på att testa något helt annat. Nu till hösten tror jag att de är perfekta!

Som bakgrundspapper har jag använt baksidan? på pappret Stripe, perfekt för mig som gillar att kladda med mist och akryl - här är jobbet redan gjort =). Har också använt det grön-blåa pappret Cup och ett papper från The Girls´ Paperie (On Holiday - Pennets).

Jag är kanske inte den som öser på med blommor men någon lite blomma kan man allt trycka dit. Här är en egen konstellation med en brun blomma från Reprint i botten och sen två vita Primablommor. Den ena av dem har jag stämplat med en supersnygg stämpel från samma tillverkare (den verkar tyvärr inte ha hittat upp i shoppen ännu). I mitten sitter Pebbles (Gems- Script) som tyvärr inte heller finns på hemsidan ännu. De är väldigt vackra och mycket användbara i alla fall! Har också petat dit blad från INKIDO och två pins (finns typ 100 varianter av dem i fysiska butiken).

Ett enkelt sätt att få till en snygg rubrik är att använda olika typsnitt. Här har jag använt både Primas Stickers - Candy apple och Basic Greys Micro Monograms. För att stickersbokstäverna inte ska bli så platta lägger jag på ett lager med klarlack.

Kan ju inte låta bli att klippa ut lite detaljer i alla fall. Kronan kommer från pappret Cup. Klistermärkena med de fina orden kommer från de mycket användbara Thiny Alphas (Cosmo Cricket) som finns i alla möjliga färger.

Sist men inte minst måste jag ju bara rekommendera dessa underbara biljetter från Tim Holtz -mmm säger jag bara!
//ScrapMyran

3 kommentarer:

La Vikinga sa...

Snygga papper och det blev en riktigt "händelserik" LO med många detaljer att titta extra noga på.

Me like,

Charlotta

TesaB sa...

Ohhhh WOW!!! Vilken otroligt läcker layout, fantastiska detaljer, håller med Charlotta om att den är spännande!!! Och såååå snygg!!!

Cornelia sa...

Hoppla! Fler papper som genast hamnade på min "måste ha-lista".

Fantastisk LO med ett väldigt vackert foto!