onsdag 13 oktober 2010

Inkido Autumn Friendship

I mitt DT-paket låg ett par papper ur Inkidos serie Autumn Friendship, nämligen Anita och Tine. Absolut helt underbara papper i välstämda, vackra höstfärger. Jag gillar verkligen textpapper, så Anita passar mej perfekt! Och pappret Tine med sitt snygga blommönster matchar på pricken.

Våra fantastiska grannar passade hunden åt oss när vi var på semester förra veckan och jag har gjort ett flaskkort och en tillhörande chokladkake-banderoll till frun i huset. Mannen och barnen fick också "dricka" men av annat slag och med papper ur mina egna gömmor.

Blomman är från Reprint och det bruna bladet från Inkido. Jag har lagt på lite guldfärgad Perfect Pearl också (det syns inte på bilden), som snart kommer att finnas i butiken.


Här ser man banderollen runt chokladkakan lite bättre.

Texten är utstansad ur brun cardstock, stilen heter QK Typist.När jag ändå var i farten och hade dessa papper framme gjorde jag ett grattiskort till min lillasyster, som snart fyller år.
I mitten på den här blomman och den stora vita blomman på flaskkortet sitter det brads från BasicGrey. Läckra, blanka brads i olika mönster och färger i samma förpackning.


Och här är insidan på kortet. Ljus, tepåsar och en altrad liten tändsticksask får plats inuti och jag tycker det passar så bra till någon som fyller år nu i höstmörkret. Här syns också den banderoll som håller ihop kortet på ett fiffigt sätt, bara att trä på runt alltihop.
Nu är det dags för mej att skaffa nya Inkido-papper, för jag har ju nästan gjort slut på dem jag hade!
In i shoppen och handla lite, du med! Ha en skön höstvecka, så hörs vi nästa onsdag!
//Cornelia

4 kommentarer:

Mia KL sa...

Visst är det härliga papper!! Helt underbart sköna. Gillar allt du har gjort, hmm måste sätta igång och göra lite flaskkort inför jul. Det brukar ju gå åt en del.

TesaB sa...

Heeelt underbara projekt!!! Kan tänka mig att det blev MYCKET uppskattat!!!

Maritha sa...

Vilken smart lösning på låsning av ljuskortet!

Kanonhärliga papper och presenter!

Willea sa...

Superfina!!