måndag 1 april 2013

Veckans skiss v14

Det verkar som om många ha tagit det påskledigt och det är helt rätt!!! Men några bidrag har vi fått in och även någon på mailen. Denna vecka tänkte jag lyfta fram Marie här i bloggen. Men om hennes alster hittar ni i hennes blogg.
Och då det är en ny månad idag så är det en månadsvinnare för mars månad som ska utses. Över 20 bidrag har det kommit in under mars månad. Och lotten denna gång föll på Pysselpyret!!! Grattis. Skicka oss ett mail med din adress till order @ scrap-perra.se (utan mellanrum) så ska du få en vinst på posten.

Ny skiss och då april månad kommer vara lite mer födelsedagstema (då Scrap-Perra firar 3 år den 16 april) så tycker jag att Webmosterhelenes skiss med vimplar passar bra. Något knas är det ned till på hennes bild men det får ni bortse från.
Ni ska som vanlig blogga, länka in till Inlinkz nedan eller om ni inte har en blogg så maila in till miakl @ scrap-perra.se (utan mellanrum) så är ni med om möjlighet att visas upp i bloggen här och att få ett vinstpaket i slutet månaden. Lycka till.

1 kommentar:

PysselPyret sa...

Kul att lotten föll på just mig!