måndag 8 april 2013

Tack alla för helgen!!!

Det var helt underbart att träffa alla kunder i helgen!! Stort tack för alla pratstunder, alla frågor, hur ni deltog vid demo och workshop!!! Helt underbart!!! Och tack Fia och Peter för eventet och tack Nat för pratstunderna och kramarna!!! Och tack till alla som hjälpte oss i helgen.

Idag är vi lite trötta i kroppen och försöker komma i ordning med butiken och förbereda för en ny vecka. Men först lite bilder från helgen.

 Här ser ni delar av sittplatserna - ett myller av människor!!!


Men först hade vi lite kul på fredagkvällen när vi packade upp butiken.Det fanns stora vagnar som vi kunde låna för att köra lådor och annat och på kvällen passade vi på att skjutsa allas kära Sofia på den också....:)


Här ser ni Marie och Perra fixa i ordning butiken innan anstormning av kunder!!!


Och någonstans där i mitten ser ni toppen av Therese huvud, det var många som var nyfikna på de demos som vi hade i butiken!! Jättekul!


Och Åsa höll två workshops i att måla med Copic-pennor - de var väldigt populära och fullsatta! Ni får en ny chans att få gå kurs hos henne i höst på Creative Moments.


Här står Åsa och svarar på frågor.


Nu ska vi skicka beställning för att fylla på med det som har tagit slut, lite nyheter, bland annat Distress Paint Metallic och så i helgen är det dags att besöka Helsingborg och Inzpira mässan för första gången. Det ska bli kul att få träffa er där nere.

1 kommentar:

Eva Jansson EJ:s sa...

Tack för en trevlig helg och det var en bra Copic kurs Åsa hade med oss, jag är supernöjd =)