måndag 1 april 2013

påsk!

Jag hoppas att påsken har varit och att påsklovet kommer att vara bra. En tid som vi har umgåtts med släkt, ätit god mat och kanske lite pysslande.

Nu under veckan kommer jag att blanda jobb med att umgås med våra barn, de är lediga och har påsklov. Veckan kommer att bestå av att plocka och skicka ordrar samt att förberedelse inför träffen i Annexet. Hoppas att vi syns där. Om ni vill göra en förbeställning, gör det senast onsdag den 3 april. Vi kommer nämligen börja packa ihop butiken på torsdagen för att hinna med allt i tid under fredagen.

En nyhet under april månad. Anna Gundmark kommer att blogga på måndagar om sitt skapande som är inspirerat av Projekt Life (som kommer till oss i slutet av maj och går bra att förbeställa i webshopen). Redan nu finns det massor man kan göra även om man inte har just Project Life produkter från American Craft. SNAP från Simple Stories är väldigt populärt och vi har precis fyllt på med massor  och även fått lite nya kit. Så spana in det i shoppen. 

Vi har även under påsken jobbat smygjobbat lite. Sent på skärtorsdagen kom 4st lådor från USA (den 5e tog en avstickare och ska komma imorgon), och det varit mycket påfyllning av tex SN@P, Distress Paint, album och massor av annat. Men vi har också fått lite nyheter såsom GOLDEN Fluid Acrylic färger (dock inte alla vi har beställt), Heidi Swapp papper och lite nya Memory Files.

Och ni har väl inte missat HoneyPop papper som du kan göra massa spännande 3D effekter? Och ni är en del som har frågat efter påfyllning av COPIC, detta är beställt och förväntas komma under veckan. Vi har beställt alla pennor som är slut för tillfället samt även de nya färgerna, vi får se vad grossisten har hemma. Och det kommer ännu mera nyheter från USA, det är bråda tider nu!!!

För er som har varit med i vår mobiltävling fram till den 31 mars - vinnare är utsedd och har erhållit ett sms. Grattis till den personen!

Nu ska jag ut och ta en morgonpromenad med frugan! Ha en bra måndag och vecka!

Inga kommentarer: