söndag 28 april 2013

Min Felix.

Det är inte så ofta jag lyckas få de stora barnen på bild längre. De är inte lika stora linslusar. Det kan ju i och för sig bero på att de allt oftare stannar hemma, istället för att åka med oss när vi gör något.

Detta fotot är taget förra sommaren, på en släktsammankomst. Jag passade på att ta lite kort när han hade uppmärksamheten på annat håll. :)

Istället för fotomatta duttade jag gesso genom chickenwire-masken. Jag tycker att texten på journalingtagen passade så bra in på honom. Jag har skurit ut vingarna på fjäilen och lyft dem lite med en 3Dkudde under. På fotot har jag dragit runt hela med Primas Distressing tool.

De små hjärtarna och pilarna uppe i hörnet, är självhäftande vellumformer. Som du ser på den övre bilden, så syns inte det hjärta jag satt på fotot. Det kan bara anas. Pappersremsorna är skurna ur Shilling- 75 cent.
Tyvärr så kan jag inte få till de där braiga inlinks länkarna till produkterna i butiken, så jag länkar i texten som jag brukar.. :) Jag hoppas ni har en bra helg!

Inga kommentarer: