lördag 6 april 2013

Kom o säg Hej!

I dag är det äntligen dags för Stockholm Scrap & Pearl Event i Annexet, vid Globen. Jag kommer att vara där, och många av er därute också, hoppas jag. :)


Det känns som att det är många av er som jag känner, men då bara till ert nickname (eller ibland vanliga namn). Med så mkt folk som jag hoppas träffa idag, så tänkte jag att det kan vara lite till hjälp att ha en namnskylt på sig. Så jag ser fram emot att få ansikten på alla nickname.

Det är jag som är PyssligaSara, så kom gärna fram och hälsa! :)


Jag tog en tag, i lagom storlek, och sprayade med några av den nya Dylusionsprayerna i Funky Fushia och Calypso Teal, samt den lite äldre Lemon Zest.

Sen ville jag skapa lite härlig struktur på tagen, så jag använde mig av Liquitex Texture gel - Glass beads. Den smetade jag ut över en mask från Prima. Gillar verkligen det vita mot dylusions starka färger...


... men Texture gelen torkar genomskinlig och det blir också riktigt läckert. :)

Jag klistrade fast några thickers, från scrapförrådet, och förstärkte med lite 3D-lack så att de verkligen skulle sitta fast. Som en sista touch sydde några korsstygn med twine, i färgen pool. :)


På baksidan satt jag fast en säkerhetsnål med tejp, (förhoppningsvis sitter den på hela helgen).

Här ser ni även baksidan av mina fina korsstygn, och min misslykade infärgning av tagen med Distress Paints.... men men...

Ses där! :)


Inga kommentarer: