måndag 15 april 2013

Måndag!

Hejsan och god morgon!

I natt körde vi hem från mässan i Helsingborg och idag kommer nog arbetstempot var snigelfart.
VI har nu kört två helger i rad först Scrap and Pearl och sedan Inzpira mässan i Helsingborg. Och även om det är otroligt roligt att stå på mässor/träffar och träffa er underbara scrappare så blir det slitigt i längden. Tidig morgon och sena kvällar. Hoppas ni har lite förståelse för detta.

Idag eller i morgon så hoppas vi att våra paket från USA dyker upp. De fastnade lite på vägen och hoppas att allt löser sig snabbt och smidigt. Det är mycket påfyllning av SNAP, färger, lim och mycket mycket mer. Nyheter som kommer är flera Golden färger, två stycken Echo Park serier. SÅ håll utkik i webshopen! Vi har även fått leverans från Copic tidigare och det ska upp i webshoppen även det.

Denna vecka fyller Scrap-Perra 3 år och det firar vi med fraktfritt hela veckan! Gäller inte verktyg och album som inte ingår i fraktfritt och upp till 2 kg.
Tänk att tre år kan gå så fort, och vilka roliga tre år det har varit. När vi startade fanns det en oro över att lämna den trygga skolvärlden som jag varit i 10 år. För att helt byta bransch och sysselsättning. Idag ångrar jag inte steget att starta Scrap-Perra och mycket är pga alla härliga människor som vi möter.

Så nu är det dags att fortsätta med gympapasset och bygga upp butiken!

Ha en strålande vecka!!
Mvh Perra.

Inga kommentarer: